SLEVA 15% na dětský softshell s bambusem

Prádlo, co vás obejme

Jsou dobré dny a dny o něco horší. Prožíváme štěstí i chvíle, na které bychom nejradši zapomněli. Ale je něco, co se nemění ani časem, ani aktuální životní situací každého z nás. Teplo objetí. A Šijeme srdcem umí láskyplně obejmout.

Každý den se odehrávají milióny životních příběhů. Jedno mají všechny společné. Touhu cítit se spokojeně. Hýčkat si maličkosti, které potěší, ať už je náš den jakýkoliv. Chceme cítit, že je o nás pečováno. Právě to je jeden z důvodů, proč jsme se v Šijeme srdcem rozhodli rozšířit naše portfolio o spodní prádlo. Abychom pečovali. Abychom každému příběhu, ať už je hvězdný anebo úplně obyčejný, dodali hřejivou jiskřičku spokojenosti. 

Červené pohodlné spodní prádlo

Bambus a mikromodal – silná dvojka

Pohodlné pánské trenýrky

Pro vytížené manažery, snílky, drsné horaly i kavárenské intelektuály šijeme boxerky z materiálu, který mnohé dostává do kolen. Nadpozemsky jemný bambus se stane druhou kůží a rozněžní každého tvrďáka, nesmělým stydlínům zase narovná ramena a dodá sebevědomí. V kombinaci s propracovaným střihem se boxerky stávají velice účinnou a charismatickou zbraní svých nositelů. Ona je z něj rve, zatímco on se jich odmítá vzdát! Není lepšího náboje pro explozi vzrušujícího dramatična. U barev jsme vsadili na klasickou černou a tmavě modrou, sexy tlumené odstíny lahvově zelené a vínové, ale nechybí ani sexy, zářivě červená.

Éterické víly i dračice si bambusovou viskózu také zamilují. Navíc mohou vybírat ze dvou střihů. Na své si přijdou milovnice klasického střihu kalhotek i ty, které preferují tanga. Oba typy vynikají diskrétními švy, takže o zvoleném spodním prádle ví opravdu jen jeho nositelka.  Nikde neškrtí, nikam se nezařezává a je mimořádně těžké se s ním rozloučit, byť jen na dobu praní. Barevnou škálu bambusového prádla rozšiřují u dámské varianty ještě hořčicová, pudrová a moderní khaki.

Pohodlné černé kalhotky

Péče o ženy je u nás přeci jen o kapku výraznější, a tak pro ně vedle dvojího střihu nabízíme i další materiál. Mikromodal je sametově hebký a jemný jako pavučinka. Látka z bukové celulózy je v mnohém podobná hedvábí, na údržbu je však jednodušší. Špetka lesku a smyslná krajka dodávají kalhotkám z mikromodalu punc luxusu. Nekomplikovaná volba pro sebevědomé ženy, které se spokojí jen s tím nejlepším! Nabízíme ve smetanové a černé barvě, v klasickém provedení i jako tanga.

A protože podobně jako bambus je i mikromodal materiálem, který nelze nemilovat, šijeme z něj i božsky pohodlný top. Jednoduchý střihem, se spadlým ramenem a detailem v podobě svislého švu na zádech. Je vzdušný, lehký a díky jeho univerzálnosti ho můžete obléknout při jakékoliv příležitosti od pracovního jednání, přes domácí lenošení až po večerní příjemné chvilky v peřinách. Musíme vás však varovat. Netrávíte-li tyto chvilky zrovna o samotě a v celibátu, příliš dlouho vám tohle prádélko oblečené nevydrží!

Lákavé trio

Z vlastní zkušenosti víme, že jeden kousek nestačí. Kdo jednou prádlo od Šijeme srdcem vyzkouší, chce ho nosit každý den. Proto na našem e-shopu zakoupíte hned tři kusy spodního prádla za zvýhodněnou cenu a ještě tohle skvostné trio obdržíte v luxusní dárkové krabičce.

Do tvorby prádla vkládáme velkou dávku péče, lásky a energie. A celé naše srdce! Co do něj vložíte vy, je už na vás. Věříme, že důvěra by mohla být dobrým začátkem.

A ať už blížící se svátek svatého Valentýna slavíte či nikoliv, mohl by být vhodnou startovní čárou. Třeba do obyčejných dnů s neobyčejnými maličkostmi, co potěší. Do života se sílící jiskřičkou spokojenosti. Do znovuobjevení sebe sama, vlastního sebevědomí a vřelosti k našim protějškům.

Pohodlné bambusové spodní prádlo

Mějte se zase rádi.

Bude nám ctí vás doprovodit.

Vaše Šijeme srdcem

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky